3 jan 2018. Vervelend als het toetsenbord raar doet, maar gelukkig is dat euvel snel verholpen. Druk tegelijk op de toetsen Ctrl en Shift. Blijven de rare of 13 okt 2015. Een Mac spreekt vele talen en dat stelt ons voor een aantal keuzen als het gaat om het toetsenbord. Bij het in gebruik nemen van je Mac wordt Sinds gisteren doet mijn toetsenbord een beetje raar. Als ik een berichtje probeer te type in bijvoorbeeld Whatsapp, maar ook gewoon een 26 juni 2007. Yo, Ik heb een PC met Windows XP. Het probleem is dat mijn toetsenbord niet goed werkt. Het typen gaat niet, het lijkt net alsof ik de CTRL 15 aug 2013. Hallo sinds vanmorgen doet mijn iphone 5 heel raar. Mijn iphone 5s doet soms raar bij het toetsenbord doet de j, n, u, h het niet meer. Kan 5 okt 2014. Stel op TechCafe. Nl al je tech vragen. Van je iPhone of Android smartphone tot je pc of laptop, van Windows tot OSX en iOS. Wij hebben de 12 mei 2018. HalloRaul HalloRaul. L HalloRaul l 19 jaar l Youtube Content Creator Twitch Broadcaster l HalloFamily l LOVEYOUALL l studeerd DFA 4 okt 2007. I8k laat maar ge3li8jk zi8e3n ho9e3 he3t zi8t bi8j de3 e3 kr4i8jg i8k e3r4 au7to9mati8sch e3e3n e3 achte3r4 en bi8j i8 e3e3n i8 e3n Help, mijn toetsenbord doet raar:-s. Als ik iets op internet typ of in een Word-document dan is er niets aan de hand. Maar als ik een mailtje ga typen, klopt er niks De toetsen doen ontzettend raar, als ik een i intyp krijg ik een 5. Ik heb er nu een ander toetsenbord bij aanzitten maar die doet af en toe ook 31 okt 2016. Plotseling melden gebruikers problemen Galaxy S7 toetsenbord. Ook de Galaxy S6 en andere Samsung-smartphones hebben een toestenbord doet raar Oud toetsenbord met draad op de ps2 poort aangesloten-die. Dus het lezen van documentatie bij om te begrijpen wat het allemaal doet toestenbord doet raar De volgende letters doen het niet. U i o p j k l m deze worden vervangen door cijfers, een ramp. : : Help De mijne ging raar doen als de batterijen bijna op waren. Werkt dat toetsenbord wel dan kun je een software probleem uitsluiten Sinds een half jaar een Medion Akoya MD99070 E6232 in bezit. Nu plots doet mijn toetsenbord raar 4 aug 2011. Het toetsenbord doet raar, hoe komt dit. Uw toetsenbord gaat meestal niet vanzelf raar doen, hiervoor moet een oorzaak zijn. Meestal bent u Sinds kort als ik ctrlaltdel indruk start windows mediaplayer en als alt Gr voor het apenstaartje te krijgen duw valt mijn pc in stand-by heb ik toestenbord doet raar Toetsenbord geeft vreemde tekens. Tips en trucs. Het kan ineens voorkomen dat je de Apenstaartje in wil toetsen en een vreemde teken geeft zoals een: Zoals het topic al zegt me toetsenbord doet raar. Ik kan deze niet typen allemaal met opy paste van allemaal sites door elkaar Windows-tip: toetsenbord geeft verkeerde tekens. 19 maart 2018 in ICT. Windows-tips die iedereen moet kennen. Even herkenbaar als vervelend: je begint een 7 aug 2017. Muis en toetsenbord Deze computer wordt geleverd met een muis en. Omgeruild omdat ze storingen geven, Het toetsenboord doet raar en er 11 aug 2015. Vaak voorkomende iPhone toetsenbord problemen en oplossingen. Vele gebruikers zeggen dat het probleem zich reeds voordoet bij de 6 april 2006. Mijn toetsen bord piept de hele tijd vanaf het opstarten van de computer en reageert nergens op kan dus niks intypen. Wat zou dit kunnen zijn Toetsenbord doet raar. Werkt het toetsenbord niet goed. Als een toetsenbord vreemde tekens geeft, of geen accenten meer typt is er waarschijnlijk iets mis met 8 maart 2018. Last van problemen met het toetsenbord van je laptop. Toetsen die niet goed of helemaal niet meer reageren. Gelukkig bestaan er methodes.